Flag

Sjokoladeelskerens cupcakes

ca. 12 stykker
Enkel
60 minutter
Sjokoladecupcakes med sjokoladefrosting.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Cupcakedeig
1,75 dlhvetemel
4 ssDr. Oetker Bakekakao
2 dlsukker
1 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1,5 tsDr. Oetker Bakepulver
50 gsmør
1,25 dlmelk
1egg
Dr. Oetker Muffinsformer Kulør
Sjokoladefrosting
4 dlmelis
4 ssDr. Oetker Bakekakao
75 gsmør
ca. 2 ssmelk
Pynt
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Bakekakao
1

Cupcake-deig

Bland mel, kakao, sukker, vaniljesukker og bakepulver i en skål. Smuldre i smøret til det ligner revet ost. Ha halvparten av melken i melblandingen og rør til deigen er uten klumper. Visp resten av melken med egget og ha i deigen. Visp 1-2 minutter til deigen er godt blandet.


Fordel deigen i muffinsformene. Stek cupcakes'ene på 175˚C i 20-25 min. Avkjøl på rist.

2

Sjokoladefrosting

Bland melis og kakao, smuldre i smøret. Visp med en elvisp på lav hastighet, tilsett melken litt av gangen. Visp i minst 5 minutter til frostingen er lett og luftig.

3

Pynt

Pynt cupcakes'ene med sjokoladefrosting og sølvperler.