Flag

Sjokoladefudge med naturlig dekorasjon

12 stykker
Enkel
120 minutter
Oppskrift på sukker- og glutenfritt godteri.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
100 gmørk sjokolade (gjerne sukkerfri)
1 dlfløte
50 gmascarpone
1 stk.Dr. Oetker Vaniljestang
2 ssfrysetørket jordbær eller blåbær
0,5 - 1 sssukrin om ønskelig

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljestang

Tilberedning

Hell fløten i en kjele og kok opp. Ta kjelen av varmen, tilsett hakket mørk sjokolade og rør om til sjokoladen har smeltet. Tilsett mascarpone, litt av frøene fra vaniljestangen og eventuell søtning, og rør om til det blir en jevn masse. Til slutt tilsettes 1 ss naturlig dekorasjon.


Kle en liten matboks/ brødform eller liknende (ca 7x15 cm) med plastfolie og hell i sjokolademassen. Strø 1 ss naturlig dekorasjon på toppen og la det stivne noen timer i kjøleskap. Skjær sjokoladefudgen i biter når den har stivnet.