Flag

Sjokoladekaramell

ca. 30 stykker
Middels
40 minutter
Sjokolade og karamell - dobbelt så godt!
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Prøv å tilsette 1 ss med vaniljesukker eller 1 ts sitronaroma mot slutten av koketiden. Kjempegodt!
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
100 gsmør
4 ssDr. Oetker Bakekakao
2 dlfløte
3 dlsukker
1 dlsirup
1 klypesalt
2 ssDr. Oetker Flytende glukose

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Flytende glukose
1

Tilberedning

Bland alle ingrediensene i en tykkbunnet gryrte. Kok opp og la koke i ca. 10-15 minuter til røren bobler.

2

Test om karamellen er ferdig ved å ha en dråpe av massen i et glass med kaldt vann. Dersom det går an å forme en kule av karamellen, er den ferdig.

3

Hell karamellen over i en kledd langpanne. Avkjøles i kjøleskap.

4

Klipp eller skjær karamellen i passe store biter, og pakk dem inn i matpapir. Oppbevares kjølig.

Oppskriftstips

  • Prøv å tilsette 1 ss med vaniljesukker eller 1 ts sitronaroma mot slutten av koketiden. Kjempegodt!