Sjokolademuffins med overraskelse

Muffinsene er fylt med sjokoladelinser

12 stykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjokolademuffins med overraskelse

Sjokolademuffins:

3 egg
150 g smør
150 g brunt sukker
120 g hvetemel
30 g Dr. Oetker Bakekakao
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
1 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
0,5 dl melk

Fyll og glasur:

Dr. Oetker Disco sjokoladelinser
Dr. Oetker Pynteglasur med sjokoladesmak

preparation

Tilberedning

1

Sjokolademuffins

Rør smør og sukker lyst og luftig. (Bruk helst romtemperert smør/ margarin). Rør inn ett og ett egg. 

Sikt inn hvetemel, kakao, bakepulver og vaniljesukker og bland sammen så det blir en jevn masse. Rør inn melken til slutt.

Fordel i 12 stk muffinsformer. Settes midt i oven på ca. 180 grader ca.20-25 minutter (over/ undervarme)

2

Fyll og glasur

Avkjøl muffinsene, skjær ut midten av muffinsene og hell i sjokoladelinser. Legg på litt av muffinsen igjen som lokk. Dekorer med pynteglasur med sjokoladesmak og Disco sjokoladelinser.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei