Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Sjokoladepletter

Med naturlig dekorasjon

om 10 stykker

Middels 20 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjokoladepletter

Ingredienser:

100 g mørk sjokolade
frysetørket jordbær
frysetørket blåbær
rosiner og gresskarfrø etter ønske

preparation

Tilberedning

Smelt sjokoladen i vannbad eller i mikrobølgeovn. Lag runde pletter på et bakepapir ved hjelp av en skje, og dekorer med jordbær, blåbær, gresskarfrø, rosiner og annet som du liker. La dem avkjøles i kjøleskap.