Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Sjokoladetrøfler

Hyggelig å lage, og nydelige å spise.

20 stykker

Enkel 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjokoladetrøfler

Ingredienser:

125 g mykt smør
125 g melis
0,75 dl fløte
1,5 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1 pose Dr. Oetker Muffin Center Chocolate

Dekorasjon:

200 g hakket sjokolade
Dr. Oetker Bakekakao

preparation

Tilberedning

1

Bland smør, melis, fløte og vaniljesukker i 5 til 7 minutter til det er en ganske fast masse.

Tilsett muffin center og bland til massen er marmorert.

Legg bakepapir på et brett eller en fjøl. Bruk en sprøytepose til å lage små kuler (eventuelt bruk to teskjeer). Stikk en tannpirker i hver kule før de settes i fryseren i 15 min.

2

Smelt sjokoladen i vannbad, ha kakaoen i en stor bolle og legg et bakepair på kjøkkenbenken.

3

Ta ut trøflene av fryseren, dypp dem i sjokoladen og legg i bollen med kakaopulver. Bruk en skje slik at hele trøffelen blir dekket av kakao. Legg dem så på bakepapiret og ta ut tannpirkerne. Oppbevares i kjøleskap.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.