Smørkjeks med vanilje

Stikk ut smørkjeksen med fine former og dekorer med glasur.

1 porsjon

Middels 90 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Smørkjeks med vanilje

Smørkjeks:

150 g hvetemel
100 g smør
50 g melis
1,5 ts Dr. Oetker Vanilla Paste
0,5 ss vann

Eggehviteglasur:

1 eggehvite
180 - 240 dl melis
3 - 4 ts sitronsaft
Dr. Oetker Blå Konditorfarge

Dekor:

Dr. Oetker Silver Glitter Spray

preparation

Tilberedning

1

Smørkjeks

Bruk romtempererte ingredienser, kna deigen sammen og legg den kjølig en halv time. Kjevle ut deigen og stikk ut figurer. Stek på 200 grader til kakene er gylne (ca. 10 min).

2

Eggehviteglasur

Rør sammen til du har en seig og fast konsistens. Ha glasuren i en liten pose, klipp et lite hull i hjørnet. Pynt kakene med glasuren og la de tørke før du sprayer de med sølvspray.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei