Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Smørkjeks med vanilje

1 porsjon

Middels 90 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Smørkjeks med vanilje

Smørkjeks:

150 g hvetemel
100 g smør
50 g melis
1,5 ts Dr. Oetker Vanilla Paste
0,5 ss vann

Eggehviteglasur:

1 eggehvite
180 - 240 dl melis
3 - 4 ts sitronsaft
Dr. Oetker Blå Konditorfarge

Dekor:

Dr. Oetker Silver Glitter Spray

preparation

Tilberedning

1

Smørkjeks

Bruk romtempererte ingredienser, kna deigen sammen og legg den kjølig en halv time. Kjevle ut deigen og stikk ut figurer. Stek på 200 grader til kakene er gylne (ca. 10 min).

2

Eggehviteglasur

Rør sammen til du har en seig og fast konsistens. Ha glasuren i en liten pose, klipp et lite hull i hjørnet. Pynt kakene med glasuren og la de tørke før du sprayer de med sølvspray.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.