Sommerlig bærkake

En bærkake som er rask å bake. Server den gjerne med en kule vaniljeis

12 porsjoner

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sommerlig bærkake

Ingredienser:

3 egg
150 g sukker
2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
120 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver

Bærfyll:

500 g bær f.eks blåbær, bringebær, jordbær og rips
1 ss sukker
50 g smør i terninger

preparation

Tilberedning

1

Sett stekeovnen på 180 °C over- og undervarme.

Pisk sammen egg, sukker og vaniljesukker med en mikser. Tilsett melk blandet med bakepulver, og rør til røren er jevn.

2

Smør og mel en kakeform (ø 26 cm). 

Fordel halvparten av bærene i kakeformen og hell over kakerøren. Jevn ut overflaten og fordel resten av bærene. Strø over med sukker og plasser smørterningene rundt omkring.

Stek kaken i ca. 40 minutter.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei