Flag

Tykke og luftige pannekaker

ca. 10 stykker
Enkel
20 minutter
Lag en god helgefrokost med disse tykke og luftige pannekakene som ligner på amerikanske pannekaker.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Pannekakerøre
2egg str. M
2 sssukker
1,5 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
200 mlmelk
250 ghvetemel
1,5 tsDr. Oetker Bakepulver
Tilbehør
littolje til steking
littlønnesirup eventuelt honning
300 gblåbær og andre friske bær etter ønske

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
1

Pannekakerøre

Bruk mikserens høyeste hastighet og pisk eggene med sukker og vaniljesukker i ca. ett minutt til det er luftig. Rør inn melken raskt. Bland mel og bakepulver og rør det kort inn på middels hastighet.

2

Tilberedning

Varm opp oljen i en stekepanne med slippbelegg. Bruk ca. 2 ss røre per pannekake og stek de på begge sider på middels varme til de er gyllenbrune.

Skyll bærene og server pannekakene med lønnesirup og friske bær.