Flag

Valentine cupcakes

ca. 20 - 24 stykker
Middels
40 minutter
La deg friste av cupcakes med hvit, lys og mørk sjokolade
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Cupcakedeig
250 gsmør
125 gDr. Oetker Bakesjokolade Mørk
300 gsukker
1 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
3egg
100 ghvetemel
50 gDr. Oetker Bakekakao
1 tsDr. Oetker Bakepulver
75 gDr. Oetker Bakesjokolade Mørk (hakket)
75 gDr. Oetker Bakesjokolade Melk (hakket)
75 ghvit sjokolade (hakket)
Dr. Oetker Muffinsformer Kulør
Topping
3 dlfløte
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
littDr. Oetker Rød Konditorfarge
Pynt
Dr. Oetker Sweetheart strøssel
Dr. Oetker Sjokoladeblader

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk (hakket)
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Melk (hakket)
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Rød Konditorfarge
Picture - Dr. Oetker Sweetheart strøssel
Picture - Dr. Oetker Sjokoladeblader
1

Cupcake-deig

Smelt smør og mørk sjokolade i en gryte på svak varme. Blandingen må ikke koke. Pisk egg, sukker og vaniljesukker skummende og luftig i en skål. Tilsett eggene ett og ett om gangen.


Sikt hvetemel, kakao og bakepulver inn i deigen. Rør sjokoladesmøret forsiktig inn i deigen og tilsett hakket sjokolade. Fordel deigen i muffinsformene, og stek kakene på 180°C varmluft i 15-20 minutter.


Avkjøl kakene på rist.

2

Topping

Visp fløte og vaniljesukker til krem. Tilsett noen dråper rød konditorfarge for at kremen skal få en rosa farge.

3

Pynt

Fyll en sprøytepose med stjernetupp med kremen, og dekorer kakene. Dekorer med strøssel og sjokoladefigurer.