Vaniljekarameller

Hjemmelaget godteri, pakk de gjerne inn i cellofan og gi bort til en som fortjener det.

1 porsjon

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Vaniljekarameller

Ingredienser:

3 dl fløte
250 g sukker
60 g smør
80 g sirup lys eller mørk
20 g Dr. Oetker Flytende glukose (ca. 2 ss)
3 ts Dr. Oetker Vanilla Paste

preparation

Tilberedning

1

Ha alle ingrediensene i en kjele og kok opp. Massen skal koke til den får karamellfarge. Bruk et termometer og kok til massen når ca. 120 grader. Har du ikke termometer? Ta et glass kaldt vann og drypp en dråpe av karamellmassen i glasset. Kan denne formes til en kule er massen ferdig kokt.

2

Hell massen utover en smurt bakeplate og skjær karamellen i biter før den stivner helt. Pakk bitene inn i for eksempel farget cellofan eller mellomleggspapir.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei