Flag

Vaniljekranser

ca. 90 stykker
Middels
80 minutter
Får hjemmet til å dufte av deilig bakverk.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakedeig
500 ghvetemel
375 gsmør , kaldt i terninger
2Dr. Oetker Vaniljestenger
350 gsukker
2 pakkerDr. Oetker Hakkede Mandler (100g)
50 gmalte mandler
1egg
2eggeplommer

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljestenger
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (100g)
1

Sikt melet i en skål, og smuldre i smøret. Skrap ut vaniljefrøene og finhakk stengene, og tilsett i deigen. Bland inn de øvrige ingrediensene, og elt til deigen er fin og jevn. Dekk deigen med plastfolie, og sett i kjøleskapet i minst tolv timer.

2

Forvarm ovnen til 210 grader over- og undervarme. Form vaniljekranser (Ø 4cm), og legg på en stekeplate med bakepapir. Stek kransene i 8-10 minutter til de er gyldne. Avkjøl kakene på rist, og oppbevar dem i en kakeboks.