Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Vaniljekranser

Får hjemmet til å dufte av deilig bakverk.

om 90 stykker

Enkel 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Vaniljekranser

Kakedeig:

500 g hvetemel
375 g smør , kaldt i terninger
2 Dr. Oetker Vaniljestenger
350 g sukker
2 pakker Dr. Oetker Hakkede Mandler (100g)
50 g malte mandler
1 egg
2 eggeplommer

preparation

Tilberedning

1

Sikt melet i en skål, og smuldre i smøret. Skrap ut vaniljefrøene og finhakk stengene, og tilsett i deigen. Bland inn de øvrige ingrediensene, og elt til deigen er fin og jevn. Dekk deigen med plastfolie, og sett i kjøleskapet i minst tolv timer.

2

Forvarm ovnen til 210 grader over- og undervarme. Form vaniljekranser (Ø 4cm), og legg på en stekeplate med bakepapir. Stek kransene i 8-10 minutter til de er gyldne. Avkjøl kakene på rist, og oppbevar dem i en kakeboks.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.