Flag

Vaniljeroser med bringebærkrem

15 - 17 stykker
Middels
80 minutter
Delikate småkaker med bringebær.
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Det er enklere å få deigen ut av sprøyteposen om bare halve deigen fylles i om gangen. Er deigen for fast, kan kan den tilsettes bittelitt vann.
Oppskriftstips
Om ikke alle kakene skal spises med en gang anbefaler vi å vente med å fylle de, slik at de holder seg sprø.
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Deig
200 gmykt smør
175 gsukker
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1 knivsoddsalt
1egg str. M/L
225 ghvetemel
50 gmandelmel
Bringebærkrem
100 gmykt smør
175 gmelis
2 tsBringbæressens
1 ssfløte

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1

Sett stekovnen på 200 °C over- og undervarme.

2

Deigen

Rør smør, sukker, vaniljesukker og salt sammen i en bolle. Pisk inn egget. Tilsett siktet hvetemel og mandelmel og rør deigen sammen.


Fyll deigen i en kraftig sprøytepose med stjernetipp. Legg bakepair på en stekeplate og sprøyt små roser (Ø 4 cm), ved å holde sprøyteposen loddrett og starte fra midten.


Stek vaniljerosene nederst i stekovnen i 15-18 minutter og avkjøl dem på en bakerist.

3

Bringebærkrem

Pisk melis, smør, bringebæressens og fløte med en håndmikser. Pisk i 5 minutter på høy hastighet for å få en luftig frosting.


Fyll kremen i en sprøytepose, fyll halvparten av kakene med kremen og legg de andre oppå. Oppbevares i kjøleskap før servering.

Oppskriftstips

  • Det er enklere å få deigen ut av sprøyteposen om bare halve deigen fylles i om gangen. Er deigen for fast, kan kan den tilsettes bittelitt vann.
  • Om ikke alle kakene skal spises med en gang anbefaler vi å vente med å fylle de, slik at de holder seg sprø.