Viktorias Sjokoladekake

Sjokoladekake fylt med smørkrem.

ca. 12 kakestykker

Enkel 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Viktorias Sjokoladekake

Kakebunn:

3 egg
3 dl sukker
150 g mykt smør
4 ss sterk kaffe
1 dl melk
3 dl hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
0,75 dl Dr. Oetker Bakekakao

Sjokoladefyll:

180 g smør
6 dl melis
2 ss Dr. Oetker Bakekakao
2 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 dl melk

Dekorasjon:

1 pakke Dr. Oetker Hvit Sukkerfondant
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls eller annen dekorasjon

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Visp egg og sukker luftig og hvitt. Tilsett det myke smøret, kaffe og melk. Bland mel, bakepulver, vaniljesukker og kakao og vend det i. Hell røren i en smurt springform, 24 cm diameter.

2

Stek kaken på 170 °C i ca. 45 minutter. Kjenn med en pinne om kaken er ferdig, tiden kan variere fra ovn til ovn.

3

Sjokoladefyll

Visp sammen alle ingrediensene til sjokoladekremen, bruk gjerne en elektrisk visp så kremen blir luftig.

4

Del den avkjølte kaken i to deler. Smør halvparten av sjokoladekremen på den ene delen og legg på den andre delen. Smør resten av sjokoladekremen over kaken og sett den i kjøleskapet en stund.

5

Legg sukkermassen mellom to lag plastfolie, og kjevle ut til en tynn leiv. Legg over kaken, og klem forsiktig rundt så fondanten fester seg.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei