Flag

Vinterlige cupcakes

15 - 20 stykker
Enkel
60 minutter
- Med smak av appelsin og kardemomme.
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Det er viktig at kakene er helt avkjølte før kremen sprøytes på, ellers vil kremen smelte. Kakene bør oppbevares i kjøleskap før servering.
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Cupcakedeig
200 gmykt smør
175 gsukker
3egg størrelse M/ L
1 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
2 tsDr. Oetker Bakepulver
0,5 tskardemomme
200 ghvetemel
100 gDr. Oetker Hakkede Mandler (2 poser)
0,5 dlappelsinjuice
muffinsformer
Topping og pynt
pisket krem
littDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Dr. Oetker Konditorfarger blå
Dr. Oetker Silver Mix Strøssel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (2 poser)
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Konditorfarger blå
1

Tilberedning

Sett stekovnen på 175 °C varmluft.

2

Rør smør og sukker mykt og kremet. Tilsett ett og ett egg under pisking. Rør inn siktet hvetemel, vaniljesukker, bakepulver og kardemomme. Tilsett hakkede mandler og appelsinjuice. Rør deigen godt sammen og fordel den i muffinsformene.

3

Stekes i 20- 25 minutter og avkjøles på kakerist.

4

Topping og pynt

Pisk kremen sammen med vaniljesukker og tilsett blå konditorfarge. Tilpass mengden etter ønsket farge.

5

Fyll kremen i en sprøytepose med stjernetipp og, og sprøyt den på de avkjølte kakene. Pynt med strøssel.

Oppskriftstips

  • Det er viktig at kakene er helt avkjølte før kremen sprøytes på, ellers vil kremen smelte. Kakene bør oppbevares i kjøleskap før servering.