Mørk Bakesjokolade

Brukes som vanlig kokesjokolade, men knappene gjør den ekstra lett å temperere og smelte. For glasering og overtrekk av kaker, bakverk, konfekt, eller til bruk i selve bakingen. Passer også som pynt. 

Bruksanvisning vannbad: Kok opp en liten kjele med vann og sett en skål oppå kjelen. Hell 2/3 av sjokoladen i skålen og smelt sakte ved svak varme (temperaturen på sjokoladen bør være maks 40°C). Ta skålen bort fra kjelen, og tilsett den resterende sjokoladen, mens det røres rundt. Sjokoladen er klar til bruk når den er jevn og glatt. Se vår hjemmeside for ytterligere instrukser og oppskrifter. 

Allergener

Allergener i dette produktet:

Melk
Soyalectin

Næringsinnhold for Mørk Bakesjokolade

Pr. 100g
Energi 2 282 kJ
548 kcal
Fett 36 g
Herav mettet fett 22 g
Karbohydrater 46 g
Sukker 44 g
Protein 5,1 g
Salt 0,01 g
Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei