Cake Mousse Hazelnut Taste

Dr. Oetker Cake Mousse med hasselnøttsmak har mange bruksområder og er perfekt til f.eks. kaker, terter, rullkaker og cupcakes. I tillegg er moussen enkel å tilberede. 


Dr. Oetker Cake Mousse med hasselnøttsmak fås i pakker á 120 g.
 
Tilberedning av Dr. Oetker Cake Mousse med hasselnøttsmak:
Bland posens innhold med 2½ dl kald lettmelk, pisk med en håndmikser, først ved lav hastighet i 1 minutt, og deretter ved høy hastighet i 4 minutter - så er kakemoussen klar til bruk.


Bakverk med kakemousse kan oppbevares i kjøleskapet i 2 dager. Ferdige kaker med kakemousse kan fryses.
 

Allergener

Allergener i dette produktet:

Melkeproteiner
laktose
hasselnøtt

Næringsinnhold for Cake Mousse Hazelnut Taste

Pr. 100g
Energi 1 942
462
Fett 17
Herav mettet fett 13
Karbohydrater 69
Sukker 50
Protein 6,8
Salt 0,19
Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei