Golden and Shiny Pearls

Med Dr. Oetker Golden and Shiny Pearls kan du dekorere dine kaker så de ligner en konditors verk. De store perlene måler hele 15mm og består av en sprø kjerne av kjeks, dekket med et generøst lag med nydelig melkesjokolade og et fint sukkerlag i enten matt gull eller perlemor. 

Sett perlerne på toppen av kaken like før servering.

Dr. Oetker Golden & shiny pearls fås i en eske med 12 stk., med 6 perler i hver farge, perlemor og gull.

Allergener

Allergener i dette produktet:

Gluten
melk
soya.

Næringsinnhold for Golden and Shiny Pearls

Pr. 100g
Energi 1 961
466
Fett 16
Herav mettet fett 9,6
Karbohydrater 75
Sukker 65
Protein 4,5
Salt 0,34

Mer informasjon om produktet

Mengde : quantity.value.abbr.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei