Dr. Oetker Surdeig

Dr. Oetker Surdeig gjør det enkelt og raskt å bake et nydelig surdeigsbrød eller surdeigsrundstykker til frokosten. Med Surdeig behøver du nemlig ikke å bruke tid på å mate en surdeig hver dag. Du trenger bare å tilsette Surdeig i deigen sammen med melet, og se at deigen hever seg på rekordtid. 

Surdeigen kan brukes til både salte og søte bakverk. Nyt for eksempel et nystekt surdeigsbrød til frokost, og lekre kanelsnurrer når det kommer gjester på besøk.

1 pakke Surdeig passer til ca. 500g mel.
Dr. Oetker Surdeig kjøpes i pakker på 30g.

Allergener

Allergener i dette produktet:

Hvetesurdeig
Hvetemaltmel
Spor av melk
Spor av egg
Spor av nøtter
Spor av soya

Næringsinnhold for Dr. Oetker Surdeig

Pr. 100g
Energi 1 328 kJ
314 kcal
Fett 2,1 g
Herav mettet fett 0,5 g
Karbohydrater 51 g
Sukker 3,8 g
Protein 18 g
Salt 0,09 g

Mer informasjon om produktet

Mengde : 30 g

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei