Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Baking Powder

Dr. Oetker La Margherita

La Margherita - en autentisk, stenovnsbakt pizza, laget etter en tradisjonell italiensk oppskrift. 

- Forvarm ovnen: Over- og undervarme 220 grader, varmluft 200 grader.
- Tin pizzaen i plastemballasjen ved romtemperatur i ca. 10 minutter.
- Ta den tinte pizzaen ut av plastemballasjen, og sett den på en rist midt i ovnen.

Stekes i 7-8 minutter.


Boun appetito!

 

 

Ingredienser Dr. Oetker La Margherita

Hvetemel, moste tomater, skivefast mozzarella, vann, jodsalt, rapsolje, ekstra virgin olivenolje, modifisert stivelse, gjær, oregano, basilikum.


Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intolleranser sjekk alltid forpakning før konsum.

Allergener

Allergener i dette produktet:.

Melk
Gluten

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Næringsinnhold for Dr. Oetker La Margherita

Per 100g pakningsinnhold
Energi 949kJ
225kcal
Fett 6.50g
herav mettet fett 2.90g
Karbohydrater 32.00g
Sukker 2.10g
Protein 9.10g
Salt 1.40g

Mer informasjon om produktet

Mengde: 0