Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Baking Powder

Dr. Oetker La Margherita

La Margherita - en autentisk, stenovnsbakt pizza, laget etter en tradisjonell italiensk oppskrift. 

- Forvarm ovnen: Over- og undervarme 220 grader, varmluft 200 grader.
- Tin pizzaen i plastemballasjen ved romtemperatur i ca. 10 minutter.
- Ta den tinte pizzaen ut av plastemballasjen, og sett den på en rist midt i ovnen.

Stekes i 7-8 minutter.


Boun appetito!

 

 

Ingredienser Dr. Oetker La Margherita

Hvetemel, moste tomater, skivefast mozzarella, vann, jodsalt, rapsolje, ekstra virgin olivenolje, modifisert stivelse, gjær, oregano, basilikum.


Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intolleranser sjekk alltid forpakning før konsum.

Allergener

Allergener i dette produktet:

Melk
Gluten

Næringsinnhold for Dr. Oetker La Margherita

Per 100g package content Per 100g pakningsinnhold Per portion final product %*
Energi 0 kJ
0 kcal
949 kJ
225 kcal
0 kJ
0 kcal
0 %
0 %
Fett 0 g
6.5 g
0 g
0 %
herav mettet fett 0 g
2.9 g
0 g
0 %
Karbohydrater 0 g
32 g
0 g
0 %
Sukker 0 g
2.1 g
0 g
0 %
Protein 0 g
9.1 g
0 g
0 %
Salt 0 g
1.4 g
0 g
0 %
reference.sentence

Mer informasjon om produktet

Mengde: 0