Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Baking Powder

Dr. Oetker La Margherita

La Margherita - en autentisk, stenovnsbakt pizza, laget etter en tradisjonell italiensk oppskrift. 

- Forvarm ovnen: Over- og undervarme 220 grader, varmluft 200 grader.
- Tin pizzaen i plastemballasjen ved romtemperatur i ca. 10 minutter.
- Ta den tinte pizzaen ut av plastemballasjen, og sett den på en rist midt i ovnen.

Stekes i 7-8 minutter.


Boun appetito!

 

 

Ingredienser Dr. Oetker La Margherita

Hvetemel, moste tomater, skivefast mozzarella, vann, jodsalt, rapsolje, ekstra virgin olivenolje, modifisert stivelse, gjær, oregano, basilikum.


Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intolleranser sjekk alltid forpakning før konsum.

Allergener

Allergener i dette produktet:

Melk
Gluten

Næringsinnhold for Dr. Oetker La Margherita

Per 100g pakningsinnhold
Energi 949 kJ
225 kcal
Fett 6.50 g
herav mettet fett 2.90 g
Karbohydrater 32.00 g
Sukker 2.10 g
Protein 9.10 g
Salt 1.40 g

Mer informasjon om produktet

Mengde: 0