Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Ristorante Pizza Salami Mozzarella Pesto

Ristorante Pizza Salami Mozzarella Pesto

En sprø, tynn bunn og rikelig med topping gjør at pizza Ristorante alltid smaker som på italiensk restaurant. Ristorante Salami Mozzarella Pesto er toppet med salami, mozzarella, pesto og cherrytomater.



Vårt tips:
Pizza Ristorante blir best når den stekes på 220°C med over- og undervarme.

Ingredienser Ristorante Pizza Salami Mozzarella Pesto

HVETEMEL, 23% mosede tomater, 10% skjærefast Mozzarellaost, 9,4% cocktailtomater, 8,1% salami (svinekjøtt, spekk, salt, krydder, dekstrose, stabilisator (natriumnitritt), antioksidant (ekstrakt fra rosmarin), aroma, røyk), rapsolje, Edamerost, vann, gjær sukker, basilikum, salt persille, spinat, ekstra fin olivenolje, modifisert stivelse, krydder, sitronsaft, hvitløk, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), oregano, hydrolysert vegetabilsk protein, maltodextrin, karamellisert sukker.

Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intoleranser sjekk alltid forpakning før konsum.

Allergener

Dette produktet er merket etter gjeldende lovgivning og kan inneholde allergener eller spor av allergener som kan utløse allergiske reaksjoner:

Melk
Gluten

Det er ved lov pålagt å deklarere følgende allergener:

Korn inneholdende gluten dvs. hvete, rug, bygg, havre, spelt, kamut eller genmodifiserte arter,
Krepsdyr,
Egg,
Fisk,
Peanøtter,
Soyabønner,
Melk og produkter derav inkludert melkesukker (laktose),
Nøtter dvs. mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, paranøtter, pistasjenøtter, macadamianøtter og Queenslandnøtter,
Selleri,
Sennep,
Sesam,
Sulfitt i en konsentrasjon større enn 10 mg / kg eller 10 mg / l,
Lupiner og
Bløtdyr
og produkter av disse. På produktemballasjen er disse allergenene markert i ingredienslisten med uthevet skrift i STORE BOKSTAVER og dermed lett synlige.

Næringsinnhold Ristorante Pizza Salami Mozzarella Pesto

Per 100g pakningsinnhold
Energi 1063kJ
254kcal
Fett 14g
herav mettet fett 4.4g
Karbohydrater 23g
herav sukker 3.1g
Protein 9g
Salt 1.3g
* Referansemengde for en gjennomsnittlig voksen (8400kJ/2000kcal)