Viktig informasjon:

Dr. Oetker tilbakekaller produktet Choco Roses og Pink Roses grunnet spor av mandler.

Les mer

Rustica Pepperoni Italian Style Calabrese

Dr. Oetker Rustica Pepperoni Italian Style Calabrese er en forstekt pizza med en rustikk, halvtykk bunn. Den er sprø og luftig, og har en naturlig smak som minner litt om hjemmebakt, med mye fyll og ost.

Pizzaen er toppet med kraftig italiensk Calabrese pepperoni som gir mye smak.

Ingredienser Rustica Pepperoni Italian Style Calabrese

Hvetemel, 22% moste tomater, 18% ost (emmentaler, gouda (med fargestoff beta-karoten)), 8,1% calabrese-salami (svinekjøtt, svinefett, salt, krydder, hydrolysert vegetabilsk protein, dextrose, hvitløk, antioksidant (ekstrakt fra rosmarin), aroma, røyk), vann, bakegjær, palmefett, sukker, salt, soyasaus (vann, soyabønner, salt, hvetemel), byggmaltekstrakt, modifisert stivelse, emulgator mono- og diacetylvinsyreester av mono- og diglyserider av næringsfettsyrer, rapsolje, fortykningsmiddel guarkjernemel, krydder, oregano, surhetsregulerende middel( kalsiumfosfater), hvitløk.


Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intolleranser sjekk alltid forpakning før konsum.

Allergener

Allergener i dette produktet:

Gluten
Soya
Melk

Næringsinnhold for Rustica Pepperoni Italian Style Calabrese

Pr. 100g
Energi 1 075 kJ
256 kcal
Fett 9,9 g
Herav mettet fett 5,7 g
Karbohydrater 29 g
Sukker 3 g
Protein 11 g
Salt 1,2 g

Mer informasjon om produktet

Mengde: 540g

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei