Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Baking Powder

Tradizionale Mozzarella e Pesto

Stenovnsbakt Tradizionale Mozzarella e Pesto er toppet med deilig Mozzarella, saftige cherrytomater og smaksrik pesto.

Etter ca. 13 minutters steking har du en pizza som både ser ut som og smaker som en ekte stenovnspizza fra Italia.

Stenovnsbakt Tradizionale. Slik stenovnspizza skal smake.

Tips: Stenovnsbakt Tradizionale Mozzarella e Pesto blir best hvis den stekes med vanlig over- og undervarme i stedet for med varmluft. På denne måten blir kanten spesielt sprø og fyllet holder seg deilig saftig!

 

 

Ingredienser Tradizionale Mozzarella e Pesto

Hvetemel, vann, 13% mosede tomater, 9,1% Edamerost, 8,3% cocktailtomater, 6,5% skjærefast Mozzarellaost, rapsolje, basilikum, salt, gjær, ekstra fin olivenolje, modifisert stivelse, sukker, spinat, persille, hvitløk, oregano, palmefett, krydder, hydrolysert vegetabilsk protein, maltodekstrin, karamellisert sukker.

Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intolleranser sjekk alltid forpakning før konsum.

Allergener

Allergener i dette produktet:.

Gluten
Melk

Endringer i ingrediensene kan forekomme. Ved allergier/intoleranser sjekk alltid forpakning før konsum.

Næringsinnhold for Tradizionale Mozzarella e Pesto

En porsjon regnes som: 1 Pizza (=370 g)
Per 100g pakningsinnhold %*
Energi 979kJ
233kcal
0.0%
0.0%
Protein 8.80g
0.0%
Karbohydrater 30.00g
0.0%
Sukker 5.10g
0.0%
Fett 8.30g
0.0%
herav mettet fett 2.90g
0.0%
Salt 1.10g
0.0%

Mer informasjon om produktet

Mengde: 370g