Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Tradizionale Spinachi E Ricotta

Tradizionale Spinachi E Ricotta

Stenovnsbakt Tradizionale Spinachi E Ricotta gir deg smaken av spinat og ricotta som smelter sammen med urter og hvitløk. Pizzaen har en nydelig rund smak.

Etter ca. 13 minutters steking har du en pizza som både ser ut som og smaker som en ekte stenovnspizza fra Italia.

Stenovnsbakt Tradizionale. Slik stenovnspizza skal smake!

Tips: Stenovnsbakt Tradizionale Spinachi E Ricotta blir best hvis den stekes med vanlig over- og undervarme i stedet for med varmluft. På denne måten blir kanten spesielt sprø og fyllet holder seg deilig saftig!

 

 

 

Ingredienser Tradizionale Spinachi E Ricotta

HVETEMEL, 16% mosede tomater, 14% spinat, vann, 10% skjærefast MOZZARELLA OST, 3,8% RICOTTA OST, 1,9% pisket FLØTE, ekstra fin olivenolje, rapsolje, salt, hvitløk, gjær, modifisert stivelse, sukker, oregano, basilikum, paprika, pepper.

Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intolleranser sjekk alltid forpakning før konsum.

Allergener

Dette produktet er merket etter gjeldende lovgivning og kan inneholde allergener eller spor av allergener som kan utløse allergiske reaksjoner:

Gluten
Melk

Det er ved lov pålagt å deklarere følgende allergener:

Korn inneholdende gluten dvs. hvete, rug, bygg, havre, spelt, kamut eller genmodifiserte arter,
Krepsdyr,
Egg,
Fisk,
Peanøtter,
Soyabønner,
Melk og produkter derav inkludert melkesukker (laktose),
Nøtter dvs. mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, paranøtter, pistasjenøtter, macadamianøtter og Queenslandnøtter,
Selleri,
Sennep,
Sesam,
Sulfitt i en konsentrasjon større enn 10 mg / kg eller 10 mg / l,
Lupiner og
Bløtdyr
og produkter av disse. På produktemballasjen er disse allergenene markert i ingredienslisten med uthevet skrift i STORE BOKSTAVER og dermed lett synlige.

Næringsinnhold Tradizionale Spinachi E Ricotta

En porsjon er: 1 Pizza (=405 g)
Per 100g pakningsinnhold
Energi 855kJ
203kcal
Fett 6.4g
herav mettet fett 2.5g
Karbohydrater 27g
herav sukker 3.3g
Protein 7.9g
Salt 1.1g
* Referansemengde for en gjennomsnittlig voksen (8400kJ/2000kcal)

Mer informasjon om produktet

Mengde: 405g

 Våre produkter

Casa di Mama - Hjemmelaget, italiensk pizza

Trio di Carne Quattro Formaggi Pepperoni-Salame