Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Baking Powder

Tradizionale Spinaci

Stenovnsbakt Tradizionale Spinaci er stekt rett på sten. Bunnen er sprø utenpå, lett og luftig inni. Den er toppet med fine spinatblader avstemt med hvitløk og olivenolje, Ricottakrem og Gouda.

Etter ca. 13 minutters steking har du en pizza som både ser ut som og smaker som en ekte stenovnspizza fra Italia.

Stenovnsbak Tradizionale. Slik stenovnspizza skal smake.

Tips: Stenovnsbakt Tradizionale Spinaci blir best hvis den stekes med vanlig over- og undervarme i stedet for med varmluft. På denne måten blir kanten spesielt sprø og fyllet holder seg deilig saftig!

 

 

 

Allergener

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Næringsinnhold for Tradizionale Spinaci

En porsjon regnes som 1 Pizza (= 365 g)
Pr. 100g Per 100g pakningsinnhold Per Serving %*
Energi 0
0
941 kJ
224 kcal
3 435 kJ
818 kcal
41 %
41 %
Fett 0
8,2 g
29,9 g
43 %
Herav mettet fett 0
2,5 g
9,1 g
45 %
Karbohydrater 0
29 g
99,99 g
39 %
Sukker 0
2,3 g
8,4 g
9 %
Protein 0
7,1 g
25,9 g
52 %
Salt 0 g
0 g
0 g
0 %
* % = % Daily Value

Mer informasjon om produktet

Mengde: 365g