Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Baking Powder

Tradizionale Spinaci

Stenovnsbakt Tradizionale Spinaci er stekt rett på sten. Bunnen er sprø utenpå, lett og luftig inni. Den er toppet med fine spinatblader og Gouda.

Etter ca. 13 minutters steking har du en pizza som både ser ut som og smaker som en ekte stenovnspizza fra Italia.

Stenovnsbak Tradizionale. Slik stenovnspizza skal smake.

Tips: Stenovnsbakt Tradizionale Spinaci blir best hvis den stekes med vanlig over- og undervarme i stedet for med varmluft. På denne måten blir kanten spesielt sprø og fyllet holder seg deilig saftig!

 

 

 

Ingredienser Tradizionale Spinaci

Allergener

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Næringsinnhold for Tradizionale Spinaci

En porsjon regnes som: 1 Pizza (= 365 g)
Per 100g PER SERVING: %*
Energi 941kJ
224kcal
3435kJ
818kcal
41.0%
41.0%
Fett 8.20g
29.90g
43.0%
herav mettet fett 2.50g
9.10g
45.0%
Karbohydrater 29.00g
99.99g
39.0%
Sukker 2.30g
8.40g
9.0%
Protein 7.10g
25.90g
52.0%
Salt 0.00g
0.00g
0.0%

Mer informasjon om produktet

Mengde: 365g