
Blåbærmuffins uten gluten og laktose
ca. 14 - 16 stykker
Enkel
40 minutter
Denne oppskriften på blåbærmuffins er en sikker vinner!
Ingredienser
Slik gjør du
Muffinsdeig
125 g
laktosefritt smør , mykt
250 g
sukker
3
egg
1 knivsodd
salt
200 g
rismel
100 g
potetmel
1,5 ts
1 dl
laktosefri melk
200 g
blåbær , frosne eller friske
Se produkter
Tilberedelse :
40 minutter
1
Tilberedning
Sett ovnen på 175°C varmluft.
2
Visp smør og sukker mykt. Visp inn eggene ett om gangen. Tilsett vaniljesukker og salt. I en annen bolle blandes rismel, potetmel og bakepulver godt sammen. Sikt melet i deigen, og rør det inn sammen med melken. Vend blåbærene forsiktig inn til slutt.
3
Fordel deigen i muffinsformene, og stek muffinsene i 18-23 minutter. Avkjøl muffinsene på en rist.
Oppskriftstips
Vend blåbærene i litt mel før de tilsettes deigen, så synker de ikke til bunns i muffinsformen.
Tips
Tips: Vend blåbærene i litt mel før de tilsettes deigen, så synker de ikke til bunns i muffinsformen.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Påskecupcakes![]()

60 MinEnkel
Påskecupcakes
60 MinEnkel
Påskecupcakes
Eplemuffins![]()

60 MinEnkel
Eplemuffins
60 MinEnkel
Eplemuffins
Mangomuffins![]()

40 MinEnkel
Mangomuffins
40 MinEnkel
Mangomuffins
Haremuffins![]()

65 MinEnkel
Haremuffins
65 MinEnkel
Haremuffins
Blåbærmuffins - uten gluten og laktose![]()

60 MinEnkel
Blåbærmuffins - uten gluten og laktose
60 MinEnkel
Blåbærmuffins - uten gluten og laktose
Cocktailmuffins![]()

40 MinEnkel
Cocktailmuffins
40 MinEnkel
Cocktailmuffins
Cupcakes med enkel frosting![]()

45 MinEnkel
Cupcakes med enkel frosting
45 MinEnkel
Cupcakes med enkel frosting
Følg Dr. Oetker på sosiale medier