Flag
Anledninger
Påskebrunsj - gode oppskrifter med wow-effekt

Det er påske - tid for brunsj! Vi har gode oppskrifter for den perfekte familiebrunsjen, både trendy, visuelt iøyenfallende og passer for enhver smak.

Påskebrunsj er den perfekte blandingen av frokost og lunsj. Selve timingen er perfekt: ikke tidlig nok til å trekke deg ut av sengen for tidlig, men heller ikke for sent, så du har god tid til å gjøre forberedelser i siste øyeblikk og bygge opp en sult. Denne påsken fokuserer vi på brunsjoppskrifter som alle elsker. Kakene er perfekte til deling og ser så bra ut at du kan kaste de andre dekorasjonene. Og hva er de perfekte tingene å dele? Terter og kaker! Oppskrifter kan være søte eller salte, og med litt innsats kan de ha en wow-effekt. Vi viser deg hvordan!

Gulrot urteterte

Lag nydelig gulrotterte. Med sitt distinkte flisemønster og urtetopp ser det ut som et spiselig herbarium. Crème fraiche og gulrotfylling med salami kan også gjøres vegetarisk i bare noen få enkle trinn. Vi anbefaler å servere den med salat eller persille og ost.

Sjokolade bringebærterte

Vi kombinerer frukt med mørk, smeltet ganache for å lage en sjokolade bringebærterte. Regnbue-farget sjokoladeegg gir et dekorativt preg. Barna kan også være med på å dekorere terte og bord. Den fruktige bærmassen kan lett tilpasses ved hjelp av favorittbærene dine. Og hvis ganache ikke er kremaktig nok for deg, kan du servere terte med pisket krem. 

Det grunnleggende

Her er de klassiske grunnleggende brunsjene som du rett og slett ikke kan hoppe over:

  • Drikke: kaffe, te og appelsinjuice - og litt prosecco for de voksne
  • Ulike brødstyper: hvitt, brunt, frø
  • Pålegg som: smør, syltetøy, marmolade og skinke
  • Noen grønnsaker med dip og frukt for de helsebevisste

 

Et utvalg av søte og salte elementer, fra kjøtt til vegetariske og veganske komponenter. Andre frokostkomponenter som mykkokte egg eller croissanter, er også gode å ha med.

En fantastisk mosekake

Mangler du flere ideer til dekorasjoner? Vi skal bake et skikkelig blikkfang til bordet: Mosekake. Mosen ser veldig ekte ut og selve kaken er imponerende med sin forfriskende og fruktige sitron fylling. Det krever litt innsats å lage mosen, men litt tålmodighet går langt. Jo finere kakedekorasjonen er, desto større blir overraskelsen når gjestene dine finner ut at den faktisk kan spises. 

Picture -

Picture -

Picture -