Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Baking Powder

Ristorante Bolognese

Den sprø og tynne bunnen, den rikelige toppingen og de utvalgte ingrediensene gjør Dr. Oetker Ristorante Pizza Bolognese uimotståelig for enhver som liker at pizzaen smaker som på italiensk restaurant.

Dr. Oetker Ristorante Pizza Bolognese er toppet med solmodne tomater, aromatisk løk og saftig oksekjøtt.

Vårt tips:
Din Ristorante pizza blir enda bedre når den stekes med både over- og undervarme, i stedet for med varmluft. Fyllet blir ekstra saftig og osten smeltes jevnere.

 

 

Ingredienser Ristorante Bolognese

29% moste tomater, hvetemel, 13% kjøttdeig, 7,7% ost(skivefast mozzarella, edamer), rapsolje, 3,6 % fritert løk (løk, rapsolje), 3,6% tomatbiter, vann, gjær, sukker, salt, paprika, urter, modifisert stivelse, smaksforsterker (mononatriumglutamat), hvitløk, kryddder, aubergine, aroma, hydrolysert vegetabilsk protein, solsikkeolje, dextrose, maltodextrin, karamellisert sukker, gulrotpulver, brennevinseddik, løk, tomatpuré.


Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intolleranser sjekk alltid forpakning før konsum.

Allergener

Allergens for this product.

Melk
Gluten

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Nutrition Information Ristorante Bolognese

Per 100g pakningsinnhold %*
Energi 876kJ
209kcal
0.0%
0.0%
Protein 8.60g
0.0%
Karbohydrater 23.00g
0.0%
Sukker 3.10g
0.0%
Fett 8.80g
0.0%
herav mettet fett 2.30g
0.0%
Salt 1.20g
0.0%

Mer informasjon om produktet

Mengde: 0