Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Baking Powder

Ristorante Hawaii

Den sprø og tynne bunnen, den rikelige toppingen og de utvalgte ingrediensene gjør Dr. Oetker Ristorante Pizza Hawaii uimotståelig for enhver som liker at pizzaen smaker som på italiensk restaurant.

Dr. Oetker Ristorante Pizza Hawaii er toppet med solmodne tomater, ananas, ost, revet Mozzarella og saftig skinke.

Vårt tips:
Din Ristorante pizza blir enda bedre når den stekes med både over- og undervarme, i stedet for med varmluft. Fyllet blir ekstra saftig og osten smeltes jevnere.
_x000D_ _x000D_

 

 

Ingredienser Ristorante Hawaii

Hvetemel, 27% mosede tomater, 15% ost (skivefast mozzarella, edamer), 14% syltede ananasbiter (ananas, vann, sukker, syre sitronsyre), kokt skinke (svinekjøtt, vann, salt, dekstrose, stabilisatorer (di- og trifosfater, natriumnitritt), aroma, røykaroma), rapsolje, sukker, gjær, salt, vann, modifisert stivelse, persille.

Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intolleranser sjekk alltid forpakning før konsum.

Allergener

Allergener i dette produktet:

Gluten
Melk

Næringsinnhold for Ristorante Hawaii

En porsjon regnes som 1 Pizza (= 355 g)
Per 100g pakningsinnhold
Energi 903 kJ
215 kcal
Fett 8.40 g
herav mettet fett 2.70 g
Karbohydrater 25.00 g
Sukker 5.40 g
Protein 8.50 g
Salt 1.10 g

Mer informasjon om produktet

Mengde: 355g