Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Baking Powder

Ristorante Glutenfri Prosciutto

En sprø, tynn bunn, og rikelig med topping gjør at pizza Ristorante alltid smaker som på italiensk restaurant.

Nå får du endelig pizza Ristorante med en glutenfri bunn! Hovedkomponentene er rismel, potetstivelse, potetflak og erteprotein, som gjør at den glutenfrie pizzabunnen blir sprø og knasende.

Ristorante Glutenfri Prosciutto er toppet med tomatsaus, ost og skinke.

Vårt tips:
Glutenfri Ristorante blir best når den stekes med over- og undervarme, på 230 grader i ca. 13-15 minutter. Da får du en glutenfri pizza, med samme sprø bunn og deilige smaken som originalen!

 

 

Ingredienser Ristorante Glutenfri Prosciutto

22% mosede tomater, 14% OST (skjærefast MOZZARELLA, EDAMER), 14% kokt skinke (svinekjøtt, vann, salt, dextrose, stabilisatorer (difosfater, trifosfater, natriumnitritt), antioksidant (natrium askorbat),  krydderekstrakt, røykaroma), rismel, potetstivelse, vann, potetflak, rapsolje, YOGHURT, erteprotein, gjær, sukker, salt, fortykningsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, xantangummi, guarkjernemel), ekstra fin olivenolje, modifisert stivelse, emulgatorer (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer, eddiksyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), oregano, glukosesirup, krydder, hvitløk, EGGEPLOMME, SKUMMETMELKPULVER, aroma, persille, dekstrose, syre (melkesyre, kalsiumlaktat), MELKEPROTEINER, antioksidant (ekstrakt fra rosmarin).

Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intoleranser sjekk alltid forpakning før konsum.

Allergener

Allergens for this product.

Melk
Egg

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Nutrition Information Ristorante Glutenfri Prosciutto

Per 100g pakningsinnhold %*
Energi 860kJ
205kcal
0.0%
0.0%
Protein 10.00g
0.0%
Karbohydrater 23.00g
0.0%
Sukker 2.00g
0.0%
Fett 7.60g
0.0%
herav mettet fett 2.80g
0.0%
Salt 1.20g
0.0%

Mer informasjon om produktet

Mengde: 345g