Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Baking Powder

Ristorante Mozzarella

Den sprø og tynne bunnen, den rikelige toppingen og de utvalgte ingrediensene gjør Dr. Oetker Ristorante Pizza Mozzarella uimotståelig for enhver som liker at pizzaen smaker som på italiensk restaurant.

Dr. Oetker Ristorante Pizza Mozzarella er toppet med solmodne tomater, Mozzarella, Edamer og en forførerisk krydder- og urteblanding.

Vårt tips:
Din Ristorante pizza blir enda bedre når den stekes med både over- og undervarme, i stedet for med varmluft. Fyllet blir ekstra saftig og osten smeltes jevnere.
_x000D_ _x000D_

 

 

Ingredienser Ristorante Mozzarella

Hvetemel, 21% mosede tomater, 21% skjærefast mozzarellaost, 8,3% coctailtomater, rapsolje, edamerost,  vann, gjær, basilikum, salt, sukker, persille, spinat, modifiset stivelse, hvitløk, sitronsaft, pepper, hydrolysert vegetabilsk protein, emulgator (mono- og diglyceride av fettsyrer), maltodekstrin, cayennepepper, karamellisert sukker. 

Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intolleranser sjekk alltid forpakning før konsum.


Allergener

Allergener i dette produktet:.

Gluten
Melk

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Næringsinnhold for Ristorante Mozzarella

En porsjon regnes som: 1 Pizza (= 335 g)
Per 100g pakningsinnhold
Energi 1048kJ
251kcal
Fett 13.00g
herav mettet fett 4.40g
Karbohydrater 23.00g
Sukker 2.70g
Protein 10.00g
Salt 0.98g

Mer informasjon om produktet

Mengde: 335g