Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Baking Powder

Ristorante Pizza Salami Mozzarella Pesto

En sprø, tynn bunn og rikelig med topping gjør at pizza Ristorante alltid smaker som på italiensk restaurant. Ristorante Salami Mozzarella Pesto er toppet med salami, mozzarella, pesto og cherrytomater.

Vårt tips:
Pizza Ristorante blir best når den stekes på 220°C med over- og undervarme.

 

 

Ingredienser Ristorante Pizza Salami Mozzarella Pesto

HVETEMEL, 23% mosede tomater, 10% skjærefast Mozzarellaost, 9,4% cocktailtomater, 8,1% salami (svinekjøtt, spekk, salt, krydder, dekstrose, stabilisator (natriumnitritt), antioksidant (ekstrakt fra rosmarin), aroma, røyk), rapsolje, Edamerost, vann, gjær sukker, basilikum, salt persille, spinat, ekstra fin olivenolje, modifisert stivelse, krydder, sitronsaft, hvitløk, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), oregano, hydrolysert vegetabilsk protein, maltodextrin, karamellisert sukker.

Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intoleranser sjekk alltid forpakning før konsum.

Allergener

Allergener i dette produktet:

Melk
Gluten

Næringsinnhold for Ristorante Pizza Salami Mozzarella Pesto

Per 100g pakningsinnhold
Energi 1063 kJ
254 kcal
Fett 14.00 g
herav mettet fett 4.40 g
Karbohydrater 23.00 g
Sukker 3.10 g
Protein 9.00 g
Salt 1.30 g

Mer informasjon om produktet

Mengde: 0