Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Baking Powder

Ristorante Sjokoladepizza

Sjokoladepizza for sjokoladeelskeren!

Bunnen er den klassiske Ristorantebunnen med kakao, og den er toppet med sjokoladesaus, revet lys sjokolade og hvite og mørke sjokoladebiter. Sjokoladepizzaen smaker ekstra godt med vaniljeis til.

For best resultat stekes pizzaen på rist nederst i stekeovnen på 200 °C over- og undervarme eller 180 ° varmluft.

 

 

Ingredienser Ristorante Sjokoladepizza

HVETEMEL, vann, 27% sjokoladesaus (vann, rapsolje, fettredusert kakaopulver, sukker, HELMELKSPULVER, modifisert stivelse, fruktose, FLØTEPULVER, salt, solsikkeolje, aroma), 9,6% MELKESJOKOLADE (sukker, HELMELKSPULVER, kakaosmør, SKUMMETMELKPULVER, kakaomasse, emulgator (SOYALECITINER), aroma), 6,4% sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (LECITINER)), 6,4% hvit sjokolade (sukker, kakaosmør, HELMELKSPULVER, søt MYSEPULVER, emulgator (LECITINER)), rapsolje, fettredusert kakaopulver, sukker, gjær, salt._x000D_ Kan inneholde spor av: NØTTER


Endringer i ingrediensene kan forekomme, sjekk alltid forpakning før konsum ved allergier/intoleranser.

Allergener

Allergener i dette produktet:

Melk
Gluten
Soya

Næringsinnhold for Ristorante Sjokoladepizza

Per 100g pakningsinnhold
Energi 1338 kJ
319 kcal
Fett 14.00 g
herav mettet fett 5.20 g
Karbohydrater 40.00 g
Sukker 17.00 g
Protein 5.90 g
Salt 0.54 g

Mer informasjon om produktet

Mengde: 0