Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Baking Powder

Ristorante Spinaci

Den sprø og tynne bunnen, den rikelige toppingen og de utvalgte ingrediensene gjør Dr. Oetker Ristorante Pizza Spinaci uimotståelig for enhver som liker at pizzaen smaker som på italiensk restaurant.

Dr. Oetker Ristorante Pizza Spinaci er fylt med solmodne tomater, saftig spinat, ferske tomatbiter, ost og Mozzarella, rundet av med et hint av hvitløk.

Vårt tips:
Din Ristorante pizza blir enda bedre når den stekes med både over- og undervarme, i stedet for med varmluft. Fyllet blir ekstra saftig og osten smeltes jevnere.
_x000D_ _x000D_

 

 

Ingredienser Ristorante Spinaci

Hvetemel, mosede tomater, spinat, ost (skivefast mozzarella, edamer), rapsolje, vann, gjær, salt, sukker, modifisert stivelse, palmefett, hvitløk, hydrolysert vegetabilsk protein, maltodekstrin, cayennepepper, karamellisert sukker, aroma.

Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intolleranser sjekk alltid forpakning før konsum.


Allergener

Allergener i dette produktet:.

Gluten
Melk

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Næringsinnhold for Ristorante Spinaci

En porsjon regnes som: 1 Pizza (= 390 g)
Per 100g pakningsinnhold
Energi 921kJ
220kcal
Fett 11.00g
herav mettet fett 2.80g
Karbohydrater 21.00g
Sukker 2.50g
Protein 7.10g
Salt 0.99g

Mer informasjon om produktet

Mengde: 390g