Flag

Daddelkuler med øyne

10 - 12 stykker
Enkel
60 minutter
Et litt sunnere alternativ til romkuler. De smaker godt og kan gjerne lages sammen med barna.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Daddelkuler
150 gdadler uten sten
30 ghavregryn
25 gkokosolje
2 ssDr. Oetker Bakekakao
2 ssromaroma
1 tsDr. Oetker Vanilla Paste
Farget kokos
100 gkokosmasse
Dr. Oetker Rosa Konditorfarge
Dr. Oetker Svart Konditorfarge
Dr. Oetker Oransje Konditorfarge
Dekorasjon
1 pakkeDr. Oetker Sugar Eyes
melisglasur

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Rosa Konditorfarge
Picture - Dr. Oetker Svart Konditorfarge
Picture - Dr. Oetker Oransje Konditorfarge
Picture - Dr. Oetker Sugar Eyes
1

Daddelkuler

Ha dadler, havregryn, kokosolje, romaroma og vanillapaste i en foodprocessor eller en minihakker og blend det til en jevn masse.

2

Farvet kokos

Fordel kokosmassen i tre fryseposer. Ha henholdsvis et par dråper svart, rosa og oransje farge i hver sin pose, og maser posene til fargen er jevnt fordelt på kokosmassen. Tilsett flere dråper med farge til den får ønsket farge. Pass på at kokosmassen ikke blir for våt.

3

Dekorasjon

Trill 10-12 kuler av kokosmassen. Legg en kule av gangen i kokosmassen og sørg for at det setter seg fast på kulene. Lim på Sugar Eyes med litt melisglasur laget av melis og vann.

Legg daddelkulene i kjøleskap i ca. 30 minutter før servering slik at kokosoljen setter seg litt.


Tips

Konsistensen på daddelkulene kommer an på typen av dadler som blir brukt. Er dadlene veldig myke og saftige blir kulene litt løse, er dadlene veldig tørre kan det være nødvendig å tilsette litt ekstra olje eller litt vann for å få blendet massen sammen.