Påskebrunsj - gode oppskrifter med wow-effekt

Det er påske - tid for brunsj! Vi har gode oppskrifter for den perfekte familiebrunsjen, både trendy, visuelt iøyenfallende og passer for enhver smak.

Påskebrunsj er den perfekte blandingen av frokost og lunsj. Selve timingen er perfekt: ikke tidlig nok til å trekke deg ut av sengen for tidlig, men heller ikke for sent, så du har god tid til å gjøre forberedelser i siste øyeblikk og bygge opp en sult. Denne påsken fokuserer vi på brunsjoppskrifter som alle elsker. Kakene er perfekte til deling og ser så bra ut at du kan kaste de andre dekorasjonene. Og hva er de perfekte tingene å dele? Terter og kaker! Oppskrifter kan være søte eller salte, og med litt innsats kan de ha en wow-effekt. Vi viser deg hvordan!

Gulrot urteterte

Lag nydelig gulrotterte. Med sitt distinkte flisemønster og urtetopp ser det ut som et spiselig herbarium. Crème fraiche og gulrotfylling med salami kan også gjøres vegetarisk i bare noen få enkle trinn. Vi anbefaler å servere den med salat eller persille og ost.

Sjokolade bringebærterte

Vi kombinerer frukt med mørk, smeltet ganache for å lage en sjokolade bringebærterte. Regnbue-farget sjokoladeegg gir et dekorativt preg. Barna kan også være med på å dekorere terte og bord. Den fruktige bærmassen kan lett tilpasses ved hjelp av favorittbærene dine. Og hvis ganache ikke er kremaktig nok for deg, kan du servere terte med pisket krem. 

Det grunnleggende

Her er de klassiske grunnleggende brunsjene som du rett og slett ikke kan hoppe over:

  • Drikke: kaffe, te og appelsinjuice - og litt prosecco for de voksne
  • Ulike brødstyper: hvitt, brunt, frø
  • Pålegg som: smør, syltetøy, marmolade og skinke
  • Noen grønnsaker med dip og frukt for de helsebevisste

 

Et utvalg av søte og salte elementer, fra kjøtt til vegetariske og veganske komponenter. Andre frokostkomponenter som mykkokte egg eller croissanter, er også gode å ha med.

En fantastisk mosekake

Mangler du flere ideer til dekorasjoner? Vi skal bake et skikkelig blikkfang til bordet: Mosekake. Mosen ser veldig ekte ut og selve kaken er imponerende med sin forfriskende og fruktige sitron fylling. Det krever litt innsats å lage mosen, men litt tålmodighet går langt. Jo finere kakedekorasjonen er, desto større blir overraskelsen når gjestene dine finner ut at den faktisk kan spises. 

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei