Flag
SJOKOLADE
En guide til sjokolade

Vi elsker å bake og lage søtsaker med sjokolade. For best resultat er det mange ting som er lurt å vite om sjokolade før du begynner. For eksempel hva som er forskjellen mellom de forskjellige sjokoladetypene? Hva er temperering og hvorfor holder det ikke å bare smelte sjokoladen? Hvordan brukes kakosmør? Vi har samlet informasjon og gode tips om sjokolade på denne siden.

Sjokoladetyper

Sjokolade er ikke bare sjokolade. Det finnes både forskjellige typer og kvaliteter, og hvilken type sjokolade du velger avhenger av hva som skal lages. Om du skal overtrekke noe med sjokolade eller lage sjokoladepynt er det viktig å velge sjokolade av høy kvalitet for å være sikker på å få et godt resultat. 

Det er vanskelig å temperere små mengder

Ha 1/3 av sjokoladen i en bolle. Smelt 2/3 av sjokoladen over et vannbad ved svak varme.

Det er vanskelig å temperere små mengder

Ha 1/3 av sjokoladen i en bolle. Smelt 2/3 av sjokoladen over et vannbad ved svak varme.

LINK
LINK