Daddelkuler med øyne

Et litt sunnere alternativ til romkuler. De smaker godt og kan gjerne lages sammen med barna.

10 - 12 stykker

Middels 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Daddelkuler med øyne

Daddelkuler:

150 g dadler uten sten
30 g havregryn
25 g kokosolje
2 ss Dr. Oetker Bakekakao
2 ss romaroma
1 ts Dr. Oetker Vanilla Paste

Farget kokos:

100 g kokosmasse
Dr. Oetker Rosa Konditorfarge
Dr. Oetker Svart Konditorfarge
Dr. Oetker Oransje Konditorfarge

Dekorasjon:

1 pakke Dr. Oetker Sugar Eyes
melisglasur

preparation

Tilberedning

1

Daddelkuler

Ha dadler, havregryn, kokosolje, romaroma og vanillapaste i en foodprocessor eller en minihakker og blend det til en jevn masse.

2

Farvet kokos

Fordel kokosmassen i tre fryseposer. Ha henholdsvis et par dråper svart, rosa og oransje farge i hver sin pose, og maser posene til fargen er jevnt fordelt på kokosmassen. Tilsett flere dråper med farge til den får ønsket farge. Pass på at kokosmassen ikke blir for våt.

3

Dekorasjon

Trill 10-12 kuler av kokosmassen. Legg en kule av gangen i kokosmassen og sørg for at det setter seg fast på kulene. Lim på Sugar Eyes med litt melisglasur laget av melis og vann.

Legg daddelkulene i kjøleskap i ca. 30 minutter før servering slik at kokosoljen setter seg litt.

Tips

Konsistensen på daddelkulene kommer an på typen av dadler som blir brukt. Er dadlene veldig myke og saftige blir kulene litt løse, er dadlene veldig tørre kan det være nødvendig å tilsette litt ekstra olje eller litt vann for å få blendet massen sammen.  

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei