Viktig informasjon:

Dr. Oetker tilbakekaller produktet Choco Roses og Pink Roses grunnet spor av mandler.

Les mer

Danske æbleskiver (munker)

Også kalt Pancake Puffs

ca. 28 - 30 stykker

Vanskelig 120 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Danske æbleskiver (munker)

Røre:

250 g hvetemel
4 ts Dr. Oetker Bakepulver
2 egg str M/L
50 g sukker
2 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 knivsegg salt
3,5 dl melk
25 g smeltet smør
smør eller olje til steking

preparation

Tilberedning

1

Bland hvetemel og bakepulver. Skill eggene og pisk eggehvitene stive. Pisk eggeplommer, sukker, vaniljesukker, salt og melk sammen. Rør inn melblandingen og pisk til røren er fri for klumper. Tilsett smeltet smør og tilslutt vendes de stivpiskede eggehvitene inn i røren.

2

Varm en munkepanne på middels varme. Ta litt smør i hver fordypning og la det frese opp.

Fyll fordypningene 2/3 opp med røre, og vend munkene med en strikkepinne/gaffel når deigen begynner å stivne og heve i kantene. Snu munkene flere ganger. De er ferdigstekte når det ikke lenger fester seg noe røre på strikkepinnen når den stikkes i midten av munken.

La munkene holde seg lune i stekeovn, de blir myke om de dekkes til. Server med melis og syltetøy til.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei