Flag

Festkake i langpanne

ca. 24 kakestykker
Middels
40 minutter
Passer godt til barnebursdagen.
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Du kan lage din egen fersken- og aprikospuré ved å blende aprikoser og ferskner fra boks.
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakedeig
250 gsmør
2 dlsukker
2egg
3 dlhvetemel
2 tsDr. Oetker Bakepulver
1 dlmelk + 1 dl til dynking etter avkjøling
Glasur
100 gkremost
0,75 dlmelis
1 dlfløte
50 gaprikospuré
50 gferskenpuré
Pynt
Dr. Oetker Sweetheart strøssel + evt. sukkerfigurer

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Sweetheart strøssel + evt. sukkerfigurer
1

Kakedeig

Pisk smør eller margarin og sukker med håndmikser til en hvit og luftig masse. Tilsett egget, og pisk godt. Bland bakepulveret i melet, og bland det i deigen sammen med melken.

2

Hell deigen i en smurt langpanne (ca. 20 cm x 30 cm), og stek kaken i ovnen på midterste rille ved 175° C i ca. 15 minutter. Ta kaken ut, og sett den til avkjøling. Kaken dynkes med 1 dl melk etter avkjøling.

3

Glasur

Pisk fløte til krem. Bland kremost, melis og fruktpuré i en annen skål, og vend kremen forsiktig i. Smør glasuren ut over kaken, og skjær den i små firkanter.

4

Pynt

Dekorer kaken med Prinsesse Lillifee strøssel og evt. sukkerfigurer like før servering.

Oppskriftstips

  • Du kan lage din egen fersken- og aprikospuré ved å blende aprikoser og ferskner fra boks.