Flag

Chocolate Cake Pops

45 stykker
Middels
90 minutter
Passer like bra til barnebursdag som til Halloween
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Chocolate Cake Pops
550 gsjokoladekakebunn evt. brownie
125 mlappelsinjuice
145 grosiner
65 gkokosmasse
0,6 dlkondensert melk
2 ssDr. Oetker Bakekakao
250 gkokesjokolade
Dr. Oetker Strøssel Mix
4 pakkerDr. Oetker Sugar Eyes

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Strøssel Mix
Picture - Dr. Oetker Sugar Eyes
1

Utstyr

45 stk cake pops pinner
En stor bit isopor til å sette cake pops i
Kakeutstikker 5 cm

2

Tilberedning

Hakk rosinene og bland de sammen med appelsinjuicen. Sett det tilside.

Del sjokoladekaken i små biter og kjør det i en kjøkkenmaskin til kaken er i fine smuler. Tilsett rosinblandingen, kokos, kondensert melk og kakao og rør sammen.

Trykk ut massen mellom to bakeark til den er ca 1 cm tykk og legg den i en liten langpanne med plastfolie over. Sett den i fryseren i en time slik at massen stivner. 

3

Smelt sjokoladen over vannbad.

Ta kakemassen ut fra fryseren og stikk ut 5 cm store sirkler med en kakeform. Plasser hver sirkel på en cake pops pinne.

Dypp forsiktig hver cake pops i den smeltede sjokoladen og la overflødig sjokolade dryppe av. Ha Mix strøssel på toppen av cake popsen og sett på ett øye på hver. 

Sett cake popsene i isoporen slik at de står rett i ca. 30 minutter til sjokoladen har stivnet.