Fotballkake i langpanne

Sjokoladekake for kakeglade fotballfans

ca. 15 - 18 porsjoner

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Fotballkake i langpanne

Kakedeig:

200 g smør
0,5 dl Dr. Oetker Bakekakao
3 egg str. M/L
250 g sukker
2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
200 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
1 dl melk

Glasur og pynt:

300 g melis
1 ss lunkent vann
Dr. Oetker Grønn Konditorfarge
1 pakke Dr. Oetker Football Kit

preparation

Tilberedning

1

Sett stekovnen på 180° C varmluft.

2

Kakedeig

Smelt smør i en kjele, tilsett kakaoen og la det bli gjennomvarmt. Pisk egg, sukker og vaniljesukker skummende hvitt. Rør inn siktet hvetemel og bakepulver i eggemassen sammen med kakaosmør og melk. Fordel kakedeigen i en smurt langpanne.

Stek kaken i 20-25 minutter og la den avkjøles på en kakerist.

3

Glasur og pynt

Rør sammen melis, vann og konditorfarge til en jevn glasur. Dekk kaken og pynt med gresstrøsselet, lag streker med den hvite glasuren og fordel fotballene utover kaken.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei