Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Jungelsjokoladekake

...med morsom dekor!

om 8 - 10 kakestykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Jungelsjokoladekake

Kakedeig:

250 g smør
2 ss Dr. Oetker Bakekakao
250 g sukker
3 egg
1,5 dl melk
200 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver

Pynt:

200 g melis + vann
Dr. Oetker Chokodekor

preparation

Tilberedning

1

Kakedeig

Smelt smøret i en gryte ved svak varme sammen med kakao. Pisk egg og sukker luftig med en håndmikser. Tilsett melk, og rør hvetemel og bakepulver i deigen. Rør til slutt inn det smeltede, lett avkjølte kakaosmøret i deigen, og ha den i en smurt liten langpanne.

Stek kaken midt i ovnen i ca. 25 min. ved 175°C.

2

Pynt

La kaken avkjøles helt, og ha på melis. Pynt deretter med strøssel, og server kaken til ville, eventyrlystne jenter og gutter.