Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Spindelvev-cupcakes

Supre til Halloween.

om 12 - 15 stykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Spindelvev-cupcakes

Cupcakedeig:

2 egg
2 dl sukker
2 dl melk
1 dl olje (ikke olivenolje)
4 dl hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
0,5 ts salt

Glasur:

200 g kremost (Philadelphia eller mascarpone)
100 g mørk sjokolade
1 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
2 dl melis

Pynt:

Dr. Oetker Dekorskrift
litt melis hvis man vil

preparation

Tilberedning

1

Cupcake-deig

Visp egg og sukker luftig. Bland sammen de tørre ingrediensene. Ha disse i eggeblandingen vekselvis med melken og oljen.

Fyll cupcakeformene 2/3 fulle med deigen ved hjelp av to spiseskjeer eller en isskje. Stek på 200ºC i ca. 20 minutter for store former og 15 minutter for små.

La muffinsene avkjøles før pynting.

2

Glasur

Smelt sjokoladen over vannbad. Rør deretter sammen alle ingrediensene til en kremet konsistens. Ha toppingen på cupcakes'ene med en kniv eller bruk sprøytepose.

3

Pynt

Lag spindelvevmønster med sukkerskriften og evt. med hvit melis. Ekstra skummel blir cupcakes'ene om du setter på små plast-edderkopper i tillegg.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.