Flag

Vafler

ca. 8 - 10 stykker
Enkel
20 minutter
Det smaker alltid godt med vafler!
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
200 gmykt smør
200 gmelis
1 knivsoddsalt
4egg , str M/L
200 ghvetemel
3 tsDr. Oetker Bakepulver
4 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1,5 dllettmelk
smør eller olje til steking

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1

Pisk smør, melis og salt sammen i en bolle til det blir hvit og luftig. Tilsett eggene ett og ett av gangen, og pisk godt mellom hvert egg.


Sikt hvetemel og bakepulver i en annen bolle og tilsett vaniljesukker. Vend det forsiktig inn i eggeblandingen vekselsvis med melken. La røren hvile 1 time i romtemperatur.

2

Varm opp vaffelhjernet, og spray eller pensle med smør/olje på begge flatene. Fordel forsiktig ca. 1 dl røre i vaffelhjernet. Vaffelen er ferdig når den er gyldenbrun. Server vaflene med hjemmelaget syltetøy og gjerne et dryss med melis.

3

Tips

Vaflene kan stekes på forhånd og varmes før servering på et stekebrett i stekeovnen på 180˚C varmluft i 3-5 minutter.