Flag

Pannekaker med vaniljeis, sjokosaus og mandler

6 - 8 porsjoner
Middels
60 minutter
Pannekaker til glede for små og store.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Pannekaker
3 dlhvetemel
0,5 tssalt
1 tssukker
6 dlmelk
4egg , str M/L
smør til steking
Garnityr
50 gsukker
1 poseDr. Oetker Mandelflak (50 gr)
1 lvaniljeis
sjokoladesaus
1 dlappelsinlikør (om ønskelig)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Mandelflak (50 gr)
1

Pannekaker

Bland mel, salt og sukker. Tilsett melk og egg, og rør til en jevn, klumpefri røre.


La stekepannen bli varm og ha i litt smør. Fordel et tynt lag pannekakerøre i pannen og stek til de er gyldne og sprø på begge sider. Hold dem varme ved å legge dem på et fat i ovnen på lav varme.

2

Garnityr

Smelt sukkeret i en stekepanne ved middels varme og tilsett mandelflakene. Rist nøttene gyldne i det smeltede sukkeret og avkjøl på bakepapir.


Legg en pannekake på hver tallerken med en kule is oppå. Ha på sjokoladesaus og eventuelt appelsinlikør, og pynt med de karamelliserte mandlene.