
Pannekaker med vaniljeis, sjokosaus og mandler
6 - 8 porsjoner
Middels
60 minutter
Pannekaker til glede for små og store.
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
Pannekaker
3 dl
hvetemel
0,5 ts
salt
1 ts
sukker
6 dl
melk
4
egg , str M/L
smør til steking
Garnityr
50 g
sukker
1 l
vaniljeis
sjokoladesaus
1 dl
appelsinlikør (om ønskelig)
Se produkter
Slik gjør du:
Totalt :
60 minutter
Tilberedelse :
60 minutter
1
Pannekaker
Bland mel, salt og sukker. Tilsett melk og egg, og rør til en jevn, klumpefri røre.
La stekepannen bli varm og ha i litt smør. Fordel et tynt lag pannekakerøre i pannen og stek til de er gyldne og sprø på begge sider. Hold dem varme ved å legge dem på et fat i ovnen på lav varme.
2
Garnityr
Smelt sukkeret i en stekepanne ved middels varme og tilsett mandelflakene. Rist nøttene gyldne i det smeltede sukkeret og avkjøl på bakepapir.
Legg en pannekake på hver tallerken med en kule is oppå. Ha på sjokoladesaus og eventuelt appelsinlikør, og pynt med de karamelliserte mandlene.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Grunnoppskrift pannekaker![]()

40 MinMiddels
Grunnoppskrift pannekaker
40 MinMiddels
Grunnoppskrift pannekaker
Pannekaker med marsipan og krydderepler![]()

40 MinMiddels
Pannekaker med marsipan og krydderepler
40 MinMiddels
Pannekaker med marsipan og krydderepler
Sjokoladepannekaker i mange lag![]()

80 MinMiddels
Sjokoladepannekaker i mange lag
80 MinMiddels
Sjokoladepannekaker i mange lag
Følg Dr. Oetker på sosiale medier