Flag

Vaniljetrøffel

20 - 25 stykker
Enkel
80 minutter
Konfekt til den søte juletid som smaker godt.
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Trøffelmassen kan smakes til med romessens, cognac, karamellikør eller appelsinlikør.
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Trøffelmasse
0,75 dlfløte
2 poserDr. Oetker Bakesjokolade Melk
1 sssmør
2 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
50 gmelis
1 ssDr. Oetker Bakekakao etter ønske

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Melk
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakekakao etter ønske
1

Trøffelmasse

 Varm fløte og sjokolade forsiktig opp under omrøring i en tykkbunnet gryte, til sjokoladen er helt smeltet. Pass på så det ikke koker. Rør inn smør, vaniljesukker, melis og evt. kakao, og rør til en jevn masse. Sett trøffelmassen i kjøleskap over natten.

2

Form massen til små kuler, og rull dem i litt melis. Oppbevares kjølig i kakeboks.

Oppskriftstips

  • Trøffelmassen kan smakes til med romessens, cognac, karamellikør eller appelsinlikør.