Del marsipanen i små terninger og ha de i en bolle, tilsett smøret. Pisk med en håndmikser i ca. 5 minutter, til marsipanen og smøret er blandet til en jevn og luftig masse.
Smelt den mørke sjokoladen over et vannbad. Ha sjokolade og honning i marsipanmassen og pisk det lett sammen. Hell massen i en form på ca. 15 x 15 cm med bakepapir eller plastfilm. Sett formen i kjøleskap i ca. 20 minutter, eller til den er fast nok til å deles i firkanter.
Ha den lyse sjokoladen i en bolle som tåler mikrobølgeovn. Varm sjokoladen i 30 sekunder av gangen og rør mellom hver gang. Fortsett til sjokoladen begynner å smelte. La så sjokoladen stå i kun 5 sekunder av gangen og rør godt mellom hver gang. Sjokoladen skal ha en temperatur på 29-31 ºC, slik at den når arbeidstemperaturen for temperert lys sjokolade.
Ta marsipanmassen ut av kjøleskapet og skjær den i tern på 2 × 2 cm. Dyp dem i den tempererede lyse sjokoladen, og sett de så i kjøleskap i ca. 20 minutter til sjokoladen har satt seg.
Trøflene smaker også godt med litt vaniljepaste.
OPPSKRIFTER
Konfekt og godteri
Konfekt og godteri
Konfekt og godteri