Bandittkake

i blått og grønt.

ca. 16 kakestykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Bandittkake

Kakedeig:

175 g smør
3 dl sukker
2 egg
2 dl hvetemel
0,5 dl potetmel
0,5 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,25 dl vann kokende
1 ts mandelaroma
Dr. Oetker Konditorfarger

Glasur:

4 dl melis
1 ss vann
Dr. Oetker Konditorfarger

Pynt:

litt Dr. Oetker Strøssel Mix

preparation

Tilberedning

1

Kakedeig

Rør smør og sukker hvitt og porøst. Bland sammen alle de tørre ingrediensene og vend dem inn i røren. Tilsett vann, mandelaroma og grønn konditorfarge.

2

Hell deigen i en liten, smurt langpanne, ca. 20x30 cm. Stek kaken på 175 grader i ca. 15 minutter. Avkjøles før pynting.

3

Glasur

Bland melis med vann og blå konditorfarge til en knallblå glasur. Bre glasuren over kaken.

4

Pynt

Dekorer med Dr. Oetker Strøssel og evt. dekorative figurer.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei