Flag

Bløtkake med bær

ca. 12 kakestykker
Middels
90 minutter
Dekorativ og flott festkake med friske bær.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Sukkerbrød
5egg
125 gsukker
125 ghvetemel
1 tsDr. Oetker Bakepulver
Fyll og dekor
6 dlfløte
2 pakkerDr. Oetker Cream Fix
5 sssukker
200 gjordbær
3 dljordbærsyltetøy
500 gbringebær , bjørnebær og blåbær til pynt på toppen av kaken

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Cream Fix
1

Sukkerbrød

Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Sikt mel og bakepulver, og vend dette forsiktig inn i eggedosisen. Hell over i springform ca. 24 cm. Ovnstemperatur: 175 grader, steketid: ca. 30-40 min.

2

Fyll og dekor

Visp fløten lett, tilsett sukker og Cream Fix og visp videre til kremen er stiv. Del jordbærene i mindre biter. Del kakebunnen i 3 bunner. Smør på syltetøy på en av bunnene, dryss over jordbærbiter. Ha over 1/4 av den vispede kremen. Stryk ut kremen, og gjenta det hele med neste kakebunn. Ha til slutt et tynt lag med krem på utsiden av hele kaken. Fyll en sprøytepose med resten av kremen, og lag flott dekor rundt kanten og på toppen av kaken. Dekorer til slutt med bær.