Bløtkake med bær

Dekorativ og flott festkake med friske bær.

ca. 12 kakestykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Bløtkake med bær

Sukkerbrød:

5 egg
125 g sukker
125 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver

Fyll og dekor:

6 dl fløte
2 pakker Dr. Oetker Cream Fix
5 ss sukker
200 g jordbær
3 dl jordbærsyltetøy
500 g bringebær , bjørnebær og blåbær til pynt på toppen av kaken

preparation

Tilberedning

1

Sukkerbrød

Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Sikt mel og bakepulver, og vend dette forsiktig inn i eggedosisen. Hell over i springform ca. 24 cm. Ovnstemperatur: 175 grader, steketid: ca. 30-40 min.

2

Fyll og dekor

Visp fløten lett, tilsett sukker og Cream Fix og visp videre til kremen er stiv. Del jordbærene i mindre biter. Del kakebunnen i 3 bunner. Smør på syltetøy på en av bunnene, dryss over jordbærbiter. Ha over 1/4 av den vispede kremen. Stryk ut kremen, og gjenta det hele med neste kakebunn. Ha til slutt et tynt lag med krem på utsiden av hele kaken. Fyll en sprøytepose med resten av kremen, og lag flott dekor rundt kanten og på toppen av kaken. Dekorer til slutt med bær.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei